Madtransportvogn TT Basic Cold SINGLE CC12

1350050

Præsenterer Temptainer Single – en helt ny produktserie med et redesignet look og en række innovative detaljer og funktioner.

Single vognene er den perfekte løsning til effektiv organisering, selv i mindre køkkener. Takket være det kompakte design og alsidigheden er de nemme at integrere i begrænsede rum.

Vognene fås i tre varianter, så de kan tilpasses forskellige behov.

Konvektionsopvarmningsversionen sikrer præcis temperaturkontrol af maden, mens kompressorkøleversionen giver hurtig og nøjagtig nedkøling af kolde retter og drikkevarer. Begge versioner er justerbare via en brugervenlig digital touch-kontrol. Opvarmnings- eller køleenheden er placeret bag på vognen, hvilket sikrer optimal luftcirkulation og temperaturstyring samt nem service og vedligeholdelse.

For dem, der foretrækker en ikke-elektrisk løsning, holder den neutrale version indholdet isoleret fra omgivelsestemperaturer takket være den yderst effektive PU-skumisolering.

Vognen er udstyret med store hjul med bremser for nem manøvrering, og den er fremstillet udelukkende i rustfrit stål, hvilket garanterer optimal hygiejne, holdbarhed og lang levetid.

42.040,00 kr. Available in stock
52.550,00 kr.
Bestillingsvare - kontakt os for leveringstid

Downloads