Røremask KODIAK 10L. m/hjælpetræk Bordmodel

1280014

Røremaskine Kodiak 10L – Den Ultimative Professionelle Maskine

  • Enkel, intuitiv betjening: Indstil nemt tid og hastighed, og styr alt fra et ergonomisk kontrolpanel. Start og stop med ét tryk.
  • Patenteret, aftagelig sikkerhedsskærm: Udstyret med en integreret påfyldningsbakke og fremstillet af gennemsigtigt plastik, der tåler maskinopvask. Skærmen monteres hurtigt uden værktøjer og holdes på plads af magneter, som også fungerer som sikkerhedsafbryder.
  • Effektivt værktøj: Et unikt design forøger hastigheden i periferien og reducerer arbejdstiden, hvilket gør det til verdens mest effektive værktøj.
  • Mulighed for ekstraudstyr: Kodiak kan leveres med hjælpetræk til tilslutning af kødhakker og grøntsagsskærer, som udvider maskinens funktionalitet.
  • Kraftfuld motor: Kører på almindelig 230V strøm og har en frekvensomformer og trefaset motor, der sikrer en meget kraftfuld ydeevne.
  • IP44-klassificering: Maskinen opfylder IP44-standarden, hvilket betyder nem rengøring og ekstra beskyttelse mod vandindtrængning.
  • Ergonomisk kedelhåndtering: Håndtaget er designet til nem hævning og sænkning af kedlen med én bevægelse, der også låser kedlen på plads.
  • Rustfrit stål: Hele maskinen, inklusive kedel, piskeris, spartel, dejkrog og skraber, er fremstillet af holdbart rustfrit stål, der tåler maskinopvask.
  • Justerbare ben: Fire højdejusterbare ben muliggør tilpasning af maskinens højde og nem rengøring under den.

Kodiak 10L er det perfekte valg til det professionelle køkken, hvor høj ydeevne, ergonomi og sikkerhed er i fokus.

34.965,00 kr. Available in stock
43.706,25 kr.
Bestillingsvare - kontakt os for leveringstid

MEGET ENKEL INTUITIV BETJENING Indstil tid og hastighed. Tryk på start og stop. Det er meget enkelt, og det hele styres fra kontrolpanelet i en ergonomisk arbejdshøjde. PATENTERET, AFTAGELIG SIKKERHEDSSKÆRM Skærmen har en integreret påfyldningsbakke, er fremstillet af gennemsigtigt plastik og tåler maskinopvask. Den kan monteres lynhurtigt uden værktøjer. Skærmen holdes på plads af magneter, der også fungerer som en sikkerhedsafbryder. VERDENS MEST EFFEKTIVE VÆRKTØJ Unikt design forøger hastigheden i periferien og reducerer arbejdstiden. HJÆLPETRÆK FORAN KODIAK kan også leveres med et hjælpetræk til kødhakker og grønsagsskærer. KØRER PÅ 230 V KODIAK kan sluttes til en almindelig stikkontakt. En frekvensomformer og en trefaset motor gør Varimixer KODIAK til en meget kraftig røremaskine. IP44 Varimixer KODIAK rengøres i overensstemmelse med IP44-standarden. ERGONOMISK HÆVNING OG SÆNKNING Det ergonomisk designede håndtag sænker og hæver kedlen og låser den på plads med en enkelt bevægelse. RUSTFRIT STÅL Fremstillet af rengøringsvenligt rustfrit stål med en stærk ramme og høje, justerbare ben, der muliggør rengøring under maskinen. Kedlen, piskeriset, spartlen, dejkrogen og skraberen er også fremstillet i rustfrit stål og tåler maskinopvask. BENENE KAN JUSTERES I HØJDEN · Opfylder IP44-standarderne · Ramme i rustfrit stål · Kedel med kedeldetektering · Patenteret magnetisk aftagelig sikkerhedsskærm · Skraberholder inkluderet · Fire højdejusterbare ben · Enkeltfaset 230 V · Ekstra sikring mod vandindtrængning

Producent/Mærke Varimixer
Oprindelsesland Danmark
Produkt Serie KODIAK
Produkt Type Bordmodel
A14 - Material Rustfri stål
kWh 0,7
Volt 230
Volume Brutto (L) 20
Omdrejninger/min. 64 - 353
Støjniveau (db) 70,8
Højde (min) (mm) 787
Højde (max) (mm) 787
Bredde (mm) 582
Dybde (mm) 708
Vægt (kg) 80

- OBS: kræver Type B (AC/DC) RCD/HPFI Relæ
- m/rørekedel 10L. Piskeris, spartel og dejkrog
- EL: 230V m/jord