PT-M m/Climate Plus, Auto-løft, 90cmH 11kW S+A

1580184

Opvaskemaskine med Automatisk Hætteløft og Varmepumpe – Effektivitet og Komfort i Ét

Forbedr din opvask med vores avancerede opvaskemaskine, der kombinerer automatisk hætteløft og varmepumpe for en energieffektiv og komfortabel opvaskoplevelse.

  • Energibesparelse: Varmepumpen reducerer energiforbruget med ca. 50% og forbedrer indeklimaet ved at fjerne dampudslip og køle luften til 18°C. Extern ventilation bliver overflødig.

  • Brugervenlig Betjening: Programmerbare funktioner via digital display giver dig fuld kontrol over kurvetæller, temperaturer, forbrug, sæbe- og afspændingsindstillinger samt vaske- og skylletider.

  • Fleksible Vaskeprogrammer: Vælg mellem 60, 90, 180 sekunder samt specialprogrammer for effektiv opvask. Maskinen har også et autoClean-program for nem vedligeholdelse.

  • Komfortable Funktioner: Inkluderer sæbe- og afspændingspumpe med sugelanser, selv-tømmende afløbspumpe og temperaturvisning på fronten.

  • Robust Design: Støj- og varmeisoleret rustfri stål konstruktion sikrer langvarig holdbarhed og effektivitet.

  • Kapacitet og Dimensioner: Med en kapacitet på 40 kurve pr. time ved kort program og opvaskekurve på 500 x 500 mm samt en maksimal emnehøjde på 440 mm, er denne maskine ideel til travle køkkener. Vasketankens kapacitet er 42 L, og skylletanken 6 L.

Denne opvaskemaskine tilbyder både effektiv energibesparelse og forbedret komfort, hvilket gør den til det ideelle valg for professionelle køkkener, hvor både effektivitet og indeklima er afgørende.

209.715,00 kr. Available in stock
262.143,75 kr.
Bestillingsvare - kontakt os for leveringstid

Opvaskemaskine med Automatisk Hætteløft og Varmepumpe – Effektiv Rengøring med Energibesparelse

Forbedr din køkkenrengøring med vores avancerede opvaskemaskine, som kombinerer moderne teknologi med energieffektivitet og brugervenlighed.

Energibesparende Varmepumpe: Denne opvaskemaskine er udstyret med en varmepumpe, der reducerer energiomkostninger med ca. 50% ved at genbruge varme fra afløbsvand til opvarmning af indgående vand. Dette fjerner behovet for ekstern ventilation ved at skifte og køle luften til 18°C, hvilket forbedrer indeklimaet.

Automatisk Hætteløft og Betjening: Maskinen har en automatisk hætteløft, der åbner hætten efter afsluttet vask og skylning. Den programmerbare funktion via digital display giver dig fuld kontrol over parametre såsom kurvetæller, temperaturer, sæbe- og afspændingsindstillinger samt vaske- og skylletider.

Fleksible Vaskeprogrammer: Vælg mellem 4 vaskeprogrammer (60, 90, 180 sek + specialprogrammer) for effektiv rengøring tilpasset dine behov. Maskinen har et autoClean-program, der sikrer, at maskinen holdes ren med minimal indsats.

Effektiv Betjening og Vedligeholdelse: Den indeholder en indbygget afspændings- og sæbepumpe med sugelanser samt en automatisk vandpåfyldning ved opstart. En selv-tømmende afløbspumpe og dørkontakt, der stopper vasken ved hætteløft, giver øget sikkerhed og nem vedligeholdelse.

Kapacitet og Dimensioner: Maskinen har en kapacitet på 40 kurve pr. time (kort program), med opvaskekurve på 500 x 500 mm og en maksimal emnehøjde på 440 mm. Vasketankens kapacitet er 42 L.

Tekniske Specifikationer: Maskinen måler 635 x 750 x 1995 mm og tilsluttes med 3/4" slangetilslutning (1 - 6 bar) og et afløb på Ø 50 mm. Elektrisk tilslutning er 400V 3N~+J.

Denne opvaskemaskine leverer effektiv rengøring med fokus på energibesparelse og brugervenlighed, ideel til professionelle køkkener og storkøkkener.

Producent / Mærke Winterhalter
Oprindelsesland Tyskland
Produkt Serie PT
Produkt Type Opvaskemaskine med hætteløft
Automatisk Hætteløft Ja
Varmegenvinding Ja
Varmepumpe Ja
Netværks tilslutning Nej
USB tilslutning Nej
Datalogger Ja
kWh 11
Volt 400
Vandforbrug 2,4
Kurvstørrelse 50 x50
Højde (max) (mm) 2260
Bredde (mm) 635
Dybde (mm) 750
Vægt (kg) 202
Indføringshøjde (max) 440

- Opvaskemaskine m/automatisk hætteløft & varmepumpe
- Varmepumpen reducerer energi-forbruget med ca. 50%
- Indeklimaet forbedres da dampudslip forsvinder og
- pumpen generelt skifter og køler luften til 18°C.
- Extern ventilation over opvask kan hermed undgåes.
- Sæbe og afspændingspumpe med sugelanser er inkl.
- Programmérbar fra front via digital display
- for alle parametre, f.eks. kurvetæller,
- temperaturer, forbrug, sæbe
- og afspændings-
- indstillinger, vaske
- & skylletider
- Vaskeprogrammer, 60-90-180 sek + specialprogrammer
- Vaske
- & skylle-temperatur-visning på front, m.
- Rengøringsvenligt design m. autoClean-program på
- Maskine i rustfri stål: Støj
- og varmeisoleret
- 180 sekunder og selv-tømmende afløbs-pumpe
- Opvaskekurve: 500 x 500 mm, emnehøjde: 440 mm
- Kapacitet: 40 kurve pr. time (kort program)
- Isolerede tanke: vasketank 42L. 60 °C. 1,8kW. &
- skylletank 9kW. 6L. 82 °C m. auto energisænkning
- Varmepumpe t/montage på væg
- Vandforbrug pr. opvask 2,4 liter
- Vand: ¾" min. 1 og max 6 bar. Max.12 °C
- Afløb: Ø 50mm til gulvafløb
- EL: 400V 3N~+J